El passat dissabte 1 de setembre de 2018 al matí un total de 54 jugadors es van congregar al tradicional torneig de tennis taula de la Festa Major de Campllong.

El jugador del Ciervo Sabadell Francesc Castells es va erigir com a campió de la categoria A , després de vèncer a la final el també sabadellenc Juan Antonio Ortega. El campió de l’edició de l’any passat, Joni Díaz, va aconseguir el tercer lloc.

Pel que fa a la categoria de no federats, el blanenc Albert Amat va aconseguir la primera posició, seguit de Josep Vila, de La Selva.

Des de l’AE Campllong donem les gràcies a tots els participants i col·laboradors, així com a les entitats locals La Selva i Restaurant Social de Campllong, que van fer possible celebrar una gran jornada de tennis de taula.

A més, durant tot el torneig, públic i jugadors van poder provar el tennis taula en realitat virtual, jugant al joc de realitat virtual Eleven Table Tennis VR i col·laborant amb l’entitat benèfica “El cau de la cendra”.