El Club Tennis Taula Campllong arriba al final de la temporada 2016-2017 amb un balanç molt positiu.

Des del primer moment sabíem que seria un curs difícil, ja que després de dos ascensos consecutius el primer equip del CTT Campllong tornava a competir a la Divisió Territorial Preferent de Girona. Suposava un gran repte, ja que cap dels integrants de l’equip actual tenia experiència en aquesta categoria, i el nivell dels competidors es preveia molt elevat. Tot i així, fruit d’uns bons entrenaments vam començar la lliga amb bon peu, guanyant el primer partit i donant bones sensacions. La temporada, però, ha resultat molt llarga, i finalment no s’ha pogut mantenir la categoria.

Pel que fa a l’equip de Segona Territorial, ha donat un pas endavant en joc i resultats. Amb la incorporació de cares noves ha guanyat en maduresa i experiència competitiva, fet que s’ha vist premiat amb nombroses victòries.

Cal destacar també que durant aquests mesos s’han unit al club jugadors experimentats (Carles, Michel, Javi), i alhora s’han iniciat als entrenaments nous integrants (Xavier, Lluís). De cares a l’any vinent l’objectiu serà integrar els nous jugadors, i lluitar per l’ascens en les dues categories.